12 jobs in Antwerpen (5) en Gent (7)

Mijn stad, mijn job

Gent en Antwerpen. Twee bruisende steden met een eigenzinnig karakter. Steden waar we soms op vloeken, maar altijd van houden. Waar denkers, dromers en durvers de handen in elkaar slaan. Waar we met hart en ziel mee bouwen aan de toekomst. Met innovatieve projecten die het leven van duizenden inwoners steeds beter maken. En Digipolis? Digipolis geeft die stad digitaal vorm. Vandaag, morgen en over 20 jaar. Want bij Digipolis is de stad onze job.

Bekijk alle vacatures

Bijzondere missie

Bij Digipolis heb je een heel bijzondere missie: werken in én voor eigen stad. Samen maken we van onze favoriete steden een aangename woon- en werkplaats.

Eén team

Collega's met een hart voor de stad? Die vormen samen één team en gaan vol voor hetzelfde doel. Daarom zit de sfeer bij ons ook gewoon goed.

Work-life balans

Een goede work-life balance? Dat vinden we bij Digipolis belangrijk. De stad is onze job, maar er blijft genoeg tijd over om die stad ook te gaan verkennen. Of om eens langs te gaan bij jouw favoriete hotspot. 

Digipolis

Digipolis? Dat betekent energie, uitdaging, eigen initiatief, samenwerking, durven en doen. Een cultuur van experimenteren, vallen en weer opstaan. Werp je graag een blik achter de schermen? Dat kan! Maak vrijblijvend een afspraak met onze HR-collega Christel Bastiaensen (christel.bastiaensen@digipolis.be). Zij vertelt je alles over ons reilen en zeilen en jij kan meteen inschatten of Digipolis een plek is waar je graag wil werken.

Bekijk de vacatures

Solliciteer spontaan

Vind je niet meteen een vacature die op jouw lijf geschreven lijkt maar heb je ongelooflijk veel zin om bij ons aan de slag te gaan? Bezorg ons je cv en motivatie, dan bekijken wij de mogelijkheden.

Op zoek naar een uitdagende stage?

Op zoek naar een uitdagende en leerrijke stageplaats? Heb je een passie voor IT? Ben je gedreven, enthousiast & zelfstandig? Wil je leren, bijdragen, integreren, nadenken? Jezelf voorbereiden op het professionele leven? Let’s meet.

Meer info