13 jobs bij Digipolis

Mijn stad, mijn job

Antwerpen gelooft in vernieuwing als zuurstof voor de stad. Het bepaalt haar hartslag en geeft mensen energie. Met deze constante drang naar vernieuwing maken ze van Antwerpen de best mogelijke leef-, werk-, beleef- en leerstad. 

Bij Digipolis Antwerpen, de IT-partner van 't stad, zetten we elke dag onze enthousiaste schouders onder deze missie. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's om onze rangen te vervoegen. Voel je 't kriebelen? 

 

 

Bekijk alle vacatures

Bijzondere missie

Bij Digipolis Antwerpen heb je een heel bijzondere missie: werken in én voor eigen stad. Met een constante drang naar vernieuwing maken we van Antwerpen de best mogelijke leef-, werk-, beleef- en leerstad.

Eén team

Collega's met een hart voor de stad? Die vormen samen één team en gaan vol voor hetzelfde doel. Daarom zit de sfeer bij ons ook gewoon goed.

Work-life balans

Een goede work-life balance? Dat vinden we bij Digipolis Antwerpen belangrijk. De stad is onze job, maar er blijft genoeg tijd over om die stad ook te gaan verkennen. Of om eens langs te gaan bij jouw favoriete hotspot. 

Digipolis Antwerpen?

Digipolis Antwerpen? Dat betekent energie, uitdaging, eigen initiatief, samenwerking, durven en doen. Een cultuur van experimenteren, vallen en weer opstaan. Werp je graag een blik achter de schermen? Dat kan! Maak vrijblijvend een afspraak met onze HR-collega Christel Bastiaensen (christel.bastiaensen@digipolis.be). Zij vertelt je alles over ons reilen en zeilen en jij kan meteen inschatten of Digipolis een plek is waar je graag wil werken.

Bekijk de vacatures

Solliciteer spontaan

Vind je niet meteen een vacature die op jouw lijf geschreven lijkt maar heb je ongelooflijk veel zin om bij ons aan de slag te gaan? Bezorg ons je cv en motivatie, dan bekijken wij de mogelijkheden.

Op zoek naar een uitdagende stage?

Op zoek naar een uitdagende en leerrijke stageplaats? Heb je een passie voor IT? Ben je gedreven, enthousiast & zelfstandig? Wil je leren, bijdragen, integreren, nadenken? Jezelf voorbereiden op het professionele leven? Let’s meet.

Meer info